Монтираха нови паркомати в Монтана

Монтираха нови паркомати в Монтана Нови паркомати, обслужващи синята и зелената зона за паркиране, са монтирани в Монтана, съобщи за БТА Емил Иванов, директор на Общинско предприятие „Градска мобилност – Монтана“.
Устройствата са три, две от тях са разположени на бул. „Трети март“ – пред Младежкия дом и пред банка ДСК, а третият е на кръстовището на ул. „Извора“ и бул. Александър Стамболийски – до входа на парк „Монтанезиум“.
От паркоматите, разположени на бул. „Трети март“ могат да се купуват билетчета за синя зона, а от този на „Извора“ може да се заплаща за двете зони - синя и зелена. Цената за синята зона е два лева на час, като през машините може да се плати и престой от 30 минути за един лев.
„Важно е да се спомене, че машините не връщат ресто. Молим гражданите да спазват указанията за работа с устройствата и да не прилагат сила или да повреждат машините, това е наказуемо.“, добави Емил Иванов.
Работата с паркоматите е лесна, а в случай на затруднение служителите на „Градска мобилност“ оказват съдействие на хората.
16.08.2024, 16:51 часа
4726 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha