Община Враца търси да назначи експерт по привличане на инвестиции

Община Враца търси да назначи експерт по привличане на инвестиции Община враца обяви конкурс за старши експерт, научи агенция BulNews. Вакантната длъжност е в отдел "Програми и проекти". 
Бъдещият служител участва при провеждането на политиката на местната управа в областта на привличане на инвестиции чрез международни, национални оперативни и европейски програми. Той взема участие в разработването на проекти, за чието финансиране общината кандидатства през международни, национални оперативни и европейски програми и фондове. Разработва общинските стратегически документи, свързани с привличането на инвестиции, в подготовката на документация по проектни предложения на общината към оперативните програми, архивирането и съхранението на документацията по проектите.
Мераклиите за поста трябва да имат висше образование в сферата на социалните, стопански и правни науки и да имат поне 1 година опит. 
Минималният размер на основната заплата, определена за длъжността е 933 лв, като сумата се определя съгласно Закона за държавния служител, Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация и вътрешните правила за заплатите на служителите в Общинска администрация Враца, като се отчита нивото на длъжността, квалификацията и индивидуалния професионален опит на кандидата.
Конкурсът ще се проведе на два етапа - тест и интервю, а срокът за кандидатстване е 23 август.
15.08.2024, 16:55 часа
1856 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha