Ментетата на "Ракево Милк Трейд" уронват престижа на "Лилия милк" - мандрата, предлагаща истинско сирене и кашкавал /снимки/

Ментетата на "Ракево Милк Трейд" уронват престижа на "Лилия милк" - мандрата, предлагаща истинско сирене и кашкавал /снимки/ Мандра „Лилия милк“ във врачанското село Ракево предлага истинско сирене и кашкавал с доказано качество. Продуктите са любимо допълнение на всяка трапеза, като всичко е здравословно и изработено по всички родни и европейски стандарти. 
Мандрата е единствената на територията на селото. Тя няма нищо общо с печално известните „Ракево Милк Трейд“, които оглавяват всички класации за недопустимо съдържание на вода и други примеси в предлаганите от тях имитиращ продукти. Сиренето им не се произвежда в Ракево и селото фигурира само в името им.Това играе лоша шега на производителите, които предлагат истински качествени продукти.
Мандра „Лилия милк“ е на пазара вече 10 години. Всеки ден там се преработват 10 тона мляко. От тях се произвеждат сирене, кашкавал и извара. Продуктите са от 100% краве мляко, без консерванти и вредни примеси. Суровината се изкупува от елитни ферми на територията на целия Северозапад. 
Всички продукти на „Лилия милк“ могат да бъдат намерени във фирмения магазин на мандрата на ул. „Кръстьо Българията“ в центъра на Враца, както и в търговската мрежа. 
 
14.08.2024, 08:50 часа
6320 0