Ченгета тарашиха имуществото на мъж от Видин, намериха палета с контрабанден прах за пране и шампоани

Ченгета тарашиха имуществото на мъж от Видин, намериха палета с контрабанден прах за пране и шампоани Ченгета намериха контрабанден прах за пране и шампоани във Видин, съобщиха от МВР.
Случаят е от 2 август. Служители на секторите „Противодействие на криминалната престъпност“ и „Противодействие на икономическата престъпност“ в областната дирекция на МВР-Видин предприели действия по придобита информация за престъпление срещу интелектуалната собственост – чл.172б, ал.1 от Наказателния кодекс. 
При извършено претърсване в имота на 45-годишен видинчанин в областния град, полицаите открили 3 палета. Всяко едно съдържало по 80 броя 10-килограмови опаковки прах за пране с надпис „Ariel“ и пале с 80 броя 10-килограмови опаковки прах за пране с надпис „Persil“. Палетата били натоварени в паркиран в двора товарен автомобил „Ивеко“ с видинска регистрация. 
В товарен автомобил „Ивеко“ със софийска регистрация, паркиран на улицата пред имота, полицаите установили стекове с общо 2100 пластмасови бутилки – всяка една с вместимост 200 мл, обозначени с надпис „Head & Shoulders“. 
В условията на неотложност последвало претърсване в складово помещение, наето от мъжа, на територията на бившето ОКС. Там установили 288 пластмасови туби с вместимост 5 литра, обозначени с надпис „Ariel“ и 60 10-килограмови пакета, обозначени с надпис „Persil“. 
Стоката била иззета по надлежния ред. Случаят е докладван в прокуратурата. Разследването продължава в рамките на образувано досъдебно производство по описа на областната дирекция на МВР-Видин.

*Снимката е илюстративна
05.08.2024, 14:45 часа
522 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha