Касапница на пътя! „Ауди“ и „Мерцедес“ се удариха челно във Видинско, има пострадало дете

Касапница на пътя! „Ауди“ и „Мерцедес“ се удариха челно във Видинско, има пострадало дете Дете пострада в челна катастрофа във Видинско, съобщиха от МВР в областния град.
Пътният инцидент е станал в събота в село Медовница. Сигнал за него е подаден в 17.34 часа на тел.112. Обадилият се заявил, че произшествието е станало на ул. „Първа“ в селото. 34-годишен столичанин с лек автомобил „Ауди“ със софийска регистрация се движел от Ружинци към Медовница. Водачът навлязъл в десен завой и надлъжен наклон за спускане, когато изведнъж изгубил контрол над управлението, навлязъл в несрещната лента и с предната лява част на колата ударил движещ се в посока Ружинци лек автомобил „Мерцедес“. Втората кола била с немски регистрационни табели, а зад волана ѝ седял 51-годишен мъж от ловешкото село Летница. 
Вследствие на инцидента са нанесени материални щети по двата автомобила. Пострадало е пътуващото на задната седалка в „Мерцедес“-а 13-годишно момиче. Детето било транспортирано в Спешното във Видин, където лекарите са констатирали фрактура на горен крайник и след оказана медицинска помощ го освободили за домашно лечение. 
Тестовете с технически средства на двамата водачи не са отчели наличие на алкохол и наркотични вещества. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Разследването по случая продължава, а в районното управление на Белоградчик е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
05.08.2024, 11:36 часа
5057 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha