Таланти от близо и далеч плениха публиката в Мизия /снимки/

Таланти от близо и далеч плениха публиката в Мизия /снимки/ Деси Добрева и таланти от близо и далеч плениха публиката в Мизия, съобщиха от местната общинска управа.
Нови талантливи звезди изгряха тази вечер на панаирната сцена в Мизия. На истински спектакъл станаха свидетели стотиците жители и гости на общината, които преживяваха емоциите заедно с участниците в III-то издание на "Вечер на талантите", под надслов „Ако имаш талант и сърцето ти е в Мизия“.
“Горда съм, защото днес ние отново се събрахме като общност, за да покажем богатата история на нашия любим град и нашата община, и да разкрием невероятните таланти, които правят Мизия място с жизнена култура и безкрайни възможности.
Щастлива съм, че сцената вчера и днес грееше от изявите на местните млади хора.
Отправям специални поздравления към водещата на панаирните вечери Петя Крайчева, която е израснала в Мизия и във всеки свободен момент се връща тук, при своите най-близки хора и приятели.
Благодаря ти, Петя, за добрия пример! Сърдечни благодарности към теб и твоето семейство! Аплодисменти и за момчетата, които вчера направиха своя дебют и бяха подгряваща група на Криско.
Обръщам се с почит и признателност към нашите дарители, които за поредна година подпомагат панаирните дни на града ни!
Благодаря за вашата съпричастност и за това, че споделяте нашите стремежи!”, каза в словото си кметът Валя Берчева. Тя припомни, че именно изкуството вдъхновява и събира.
“Това, че градим заедно ни кара да се гордеем с мястото, което наричаме дом- нашата Мизия! Бъдете здрави, щастливи и горди с корените си. Бог да пази Мизия!
Честит празник!”, каза още в словото си Валя Берчева.
Публиката остана възхитена от ангелския глас на Деси Добрева и невероятната хореография на ТС “Гераци”.
04.08.2024, 12:27 часа
629 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha