Ужасяваща находка! Берачи на боровинки откриха човешки скелет в Берковския Балкан

Ужасяваща находка! Берачи на боровинки откриха човешки скелет в Берковския Балкан На ужасяваща находка се натъкнали берачи на боровинки в Берковския Балкан, научи агенция BulNews. Те открили напълно разложен човешки скелет, полицията работи по установяване на самоличността на починалия. 
Шокиращата случка се е разиграла вчера, малко преди 14 часа. Хората открили останките, докато берели сладките плодове в местността Конярски кладенец, и незабавно подали сигнал на тел. 112. 
След минути мястото почерняло от полиция. Извършен е оглед, при което криминалистите установили, че тялото е в напълно разложено състояние. 
Върху скелета имало разкъсани дрехи, а на разстояние от него били открити бели маратонки.Не е ясно дали трупът е на мъж или на жена. Документи за самоличност не са намерени.
При огледа не са открити видими следи от насилие. Трупът е предаден на отделение по „Съдебна медицина“ при МБАЛ Монтана. 
Действията са докладвани на Окръжна прокуратура – Монтана. По случая е образувано досъдебно производство.
Полицията работи по няколко версии, една от които е, че става въпрос за мигрант, тръгнал да пресича нелегално границата със Сърбия.
 
02.08.2024, 10:27 часа
8423 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha