Зов за помощ! Жена от Враца има нужда от подкрепа, за да пребори коварна болест

Зов за помощ! Жена от Враца има нужда от подкрепа, за да пребори коварна болест Жена от Враца има нужда от финансова подкрепа, за да пребори коварна болест, научи BulNews.
Галина Попова е майка на 4-годишно момиченце. Тя е учителка в Бутан, а близките ѝ я определят като тиха, скромна и изключително притеснителна жена и майка.
"Още в началото на съвместната ни работа знаех, че има здравословни проблеми, но никога не съм си позволявала да я разпитвам, а и тя самата никога не е давала повод за това. Защото винаги излъчваше сила и борбеност.
Днес обаче тя се нуждае от нашата помощ. Нуждае се от нашата подкрепа", пише приятелка на Галя в социалните мрежи.
В момента жената се лекува в болница Анадолу Турция, където е на системна химиотерапия, веднъж седмично, която се редува с последваща лъчетерапия. Според лекарите в Турция, това е единственото възможно лечение, което ще продължи дълго време.
Дотук Галя и нейното семейство е успяло да осигури лични средства в размер на 200 000 лева за нейното лечение. От септември обаче тя няма финансовата възможност да продължи да се лекува.
Един курс химиотерапия е на стойност 40 000 лева (нужни са два курса към момента), а последстващата лъчетерапия струва 30 000 лева. 
Ако нямате възможност да помогнете, може само да споделите поста.
Ако искате да подкрепите Галя може да го направите като дарите средства по банков път.

Титуляр: Галина Олегова Попова
IBAN: BG24STSA93000030219814
BIC: STSABGSF
основание: лечение
02.08.2024, 09:27 часа
5698 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha