Екшън на пътя! Шофьори се млатиха в Монтанско заради опасна маневра

Екшън на пътя! Шофьори се млатиха в Монтанско заради опасна маневра Двама шофьори са се сбили, след като единият едва не причинил катастрофа в Монтанско, съобщават от полицията. 
Екшънът се е разиграл около 13.30 часа вчера на пътя за „Петрохан“. Минаващи от там хора съобщили в полицията за сбиване при отбивка след разклона за селата Боровци и Замфирово. 
Към мястото незабавно се насочил екип униформени. Там те видели два паркирани леки автомобила - "Мерцедес Е 350" с ямболска регистрация и софийски "Фолксваген Пасат". При направените разпити на свидетели станало ясно, че причина за мелето е опасна маневра – засичане при изпреварване. 
По думите на участващите в схватката, единият водач създал предпоставка за ПТП. Така се наложило другият шофьор да навлезе принудително в банкета на платното за насрещно движение, за да избегне сблъсък. 
Освен юмручни удари между водачите - 51-годишен от Ямболско и 23-годишен от Берковица, се стигнало и до умишлено увреждане на МПС. Предното ляво стъкло на „Пасат“-а било счупено от разбеснелия се ямболчанин. 
На двамата са направени проби за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.
 
01.08.2024, 11:36 часа
3379 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha