МВР предприе операция по задържането на убиеца Любен Попов, укрива се във видинско село /снимки 18+/

МВР предприе операция по задържането на убиеца Любен Попов, укрива се във видинско село /снимки 18+/ След като министърът на МВР Калин Стоянов бе сезиран от медийни публикации за поредната хулиганска проява на богаташкия син Любен Попов стана ясно, че той е напуснал столицата.
Припомняме, че преди време той уби Иво Чобанов - Пилето, а разследващите и магистратите го скатаха.
По оперативна информация побойникът се укрива в семейното ранчо в село Праужда, област Видин, пише lupa.bg.
Наследникът на бившия ортак на Гълъбин Боевски - Валери Попов е разследван за инцидент на столичния булевард “Евлоги Георгиев”, при който засякъл с мощния си джип друга кола и пребил 21-годишния водач.
Бабаитът дори заплашил жертвата си с пистолет, след което офейкал, подплашен от виковете на възмутени граждани. 
Това е втората подобна проява на Любен Попов, който се размина без последствия след като пътна свада с негово участие през януари тази година завърши със смъртта на бившия висаджия Иво Чобанов - Пилето.
Случаят беше скандално заметен от ръководството на столичното 4-то РПУ, а “Вътрешна сигурност” разследва шефката на отдел “Разследване” в районното Станислава Алексиева и нейния началник Кристиян Тонев по съмнения за получен подкуп в размер на 100 000 лева.
26.07.2024, 14:24 часа
12750 1
Коментари

Корумпиран милиционер

26.07.2024, 19:06 часа
Докато полицията и прокуратурата са корумпирани така ще да е! Ще се чувстват безнаказани и ще продължават да извършват престъпления едно след друго. При положение, че има ясни записи от камери, как уби човека в СФ, сега това момче е извадило късмет
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha