От последните минути! Зверска катастрофа затвори обходния маршрут на Е-79 за Ботевград, има жертва /снимка/

От последните минути! Зверска катастрофа затвори обходния маршрут на Е-79 за Ботевград, има жертва /снимка/ Жестока катастрофа затвори един от обходните маршрути на затворения за ремонт международен път Е-79 между Мездра и Ботевград, научи агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути след село Литаково в посока София. Според първоначалните данни са се ударили челно два леки автомобила.
По неофициална информация на място е загинал шофьорът на едната кола. Другият водач е транспортиран в столична болница. В момента на пристигането на линейката той е бил контактен, но все още не е ясно какво е състоянието му. 
Вследствие на инцидента по пътя има много разпилени части. На мястото вече екип на полицията, който работи по документирането на случая. 
Заради трагичния инцидент пътят е затворен, вече има образувани колони от чакащи автомобили и в двете посоки. Съветваме шофьорите да избират някой друг от обходните маршрути, които бяха въведени след затварянето на пътя.
Очаква се трафикът в района да бъде възстановен след около минимум 2 часа, тъй като тепърва криминалисти ще работят по случая.
25.07.2024, 15:32 часа
17216 3
Коментари

нека всеки пострадал съди държавата

26.07.2024, 07:43 часа
Ако пострадаме държавата е виновна, защото няма пътища, а трафика е голям . Изпреварват масово на забранено и никой не взема мерки. Значи съдим държавата .

какво ще направят

26.07.2024, 07:40 часа
Вчера две днес една До довечера има време Какви мерки ще се вземат след като са ни принудили да караме по този път и не действат по другия, а трафика не е за такъв път.

Баце Кольо

26.07.2024, 07:31 часа
ЕЕЕййй малоумницииии, като ви се мре, мрете ,не пребивайте другите хора. Като сте некадърни и си въобразявате че може да изпреварвате там където не се изпреварва си стойте в къщи.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha