Кръв на пътя! 20-годишен блъсна с автомобила си дете на колело в Монтанско, прати го в болница

Кръв на пътя! 20-годишен блъсна с автомобила си дете на колело в Монтанско, прати го в болница 20-годишен блъсна с автомобила си дете на колело в Монтанско, прати го в болница, съобщиха от полицията.
Инцидентът е станал към 17 часа в петък, на път в село Василовци. Шофьорът се движел с несъобразена скорост и при десен завой блъснал 10-годишно момче на колело.
На мястото незабавно били изпратени полицейски екип и линейка. Малчуганът е бил откаран и настанен в ортопедичното отделение на болница, със счупена подбедрица и охлузни рани по гърба и главата, без опасност за живота.
Извършен е оглед на местопроизшествието. Младежът е бил тестван за употреба на алкохол, дрегерът отчел отрицателен резултат.
Води се разследване по случая.
 
Снимката е илюстративна.
 
 
21.07.2024, 11:28 часа
3972 3
Коментари

Дидо

22.07.2024, 21:51 часа
Мечока е друснал нещо яко го апат нервите и надува децибелите. Евава се с куките и шефа им. Люси, пиши директно до дирекция на полицията във Враца и до МВР в София. Време е за промени в Орехово.

до Людмил

22.07.2024, 21:23 часа
Нема оправия баце, тоа е за прибиванйе пак пробва да се гаври с полицията в момента. герб му направиха шосе до кнежъ кеф му да са прибива кеф ме донор да става, ама у полйето нема кой да му гледа глъмериите и да тормози ората.

Людмил

21.07.2024, 21:32 часа
До г-н Бузов,на вниманието на ОД на МВР Враца.Селановския рокер Гошо мечката отново вилнее с адски шум и скорости в селото,полицията я няма,а шефа на РУ Оряхово май вече не може да се справя с проблемите.Кметовете също.Моля помогнете ни срещу малоумн
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha