Срам и позор! Синът на лидера на ГЕРБ в Монтана Ирена Димова арестуван с наркотици в София, мирише на оставка

Срам и позор! Синът на лидера на ГЕРБ в Монтана Ирена Димова арестуван с наркотици в София, мирише на оставка Синът на областният координатор на ГЕРБ за Монтаско Ирена Димова е заловен с наркотици в „Студентски град“ в София, гърми седмичникът „Уикенд“.
В началото на юли 25-годишният Иван Димов е бил спрян за проверка от патрулен екип на Седмо РПУ в близост до дискотека „Илюжън“. При обиск в чантата му били открити хапчета екстази, приготвени за продажба. Полицаите са намерили в неговия лек автомобил „Киа Спортидж“ с регистрационни табели М 3088 ВМ малко количество марихуана, както и електрошок и метална тръба. Спътникът му Велизар бил въоръжен с газов пистолет и нож с 15-сантиметрово острие. Двамата били незабавно задържани.
Източници на „Уикенд“ твърдят, че през последните години Иван Димов е успял да се утвърди като бос на уличната търговия на синтетична дрога и марихуана в „Студентски град“, като за него работят трима дилъри, които използват пистов мотор „Хонда“ и лек автомобил „Хонда“ с регистрационен номер М 5025 ВР.
Наркобандата на Иван Депутата, както е наричан наследникът на Ирена Димова, държи монопола върху продажбата на дрога н дискотеките в „Студентски град“.
Именно тази дейност на сина на Ирена Димова е причината тя да не бъде сред кандидатите за народен представите на ГЕРБ на последните парламентарни избори. До този момент тя неименно водеше депутатската листа на ТЕРБ в Монтана и успя да влезе 5 пъти в Народното събрание. В Монтана се мълви, че корпулентната дама е изпаднала в немилост пред Бойко Борисов заради серия от криминални случаи с нейния син Иван, които били покривани от шефа на областната дирекция на МВР в Монтана Пламен Томов и неговия предшественик Красимир Кирилов.
Така, леко-полеко се изясняват причините за сензационната промяна в депутатската листа на ГЕРБ в Монтана, където Ирена Димова беше поставена на неизбираемата втора позиция, а първото място взе лидерът на СДС Румен Христов. По време на обявяването на листата тя декларира, че се отказва от участие в изборите, но ще работи с всички сили коалицията да спечели 2 мандата. В крайна сметка това не се случи, а 2 мандата спечели ДПС.
В цивилизованите държави в тава ситуация опозореният политик подава незабавно оставка от всички заемани постова и отива на село да гледа прасета.
Дойде времето и на Ирена Димова, нищо че Коледа е далече…
20.07.2024, 14:37 часа
12557 2
Коментари

шиши

22.07.2024, 15:03 часа
че то цяла монтана знаеше за ванката :) време беше

Това

21.07.2024, 20:39 часа
е "държавата" днес ! Боклук до боклука. Безхаберна анархия. "Аз съм българче " трябва да се забрани ! Защото - ето какви мамини изроди стават "аз съм българчетата " ! Келеш проклет !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha