Зов за помощ! Мъж от Монтана, пострадал тежко в катастрофа, има нужда от подкрепа /снимки/

Зов за помощ! Мъж от Монтана, пострадал тежко в катастрофа, има нужда от подкрепа /снимки/ Мъж от Монтана, пострадал тежко в катастрофа, има нужда от нашата помощ, за да живее пълноценно, научи BulNews.
От няколко дни постове със снимки на Симеон Симеонов обикалят фейсбук. В тях близки и познати на монтанчанина молят всеки, който може, да помогне със средства за лечението на мъжа.
Симеон от Монтана и е пострадал много сериозно при пътен инцидент. Вследствие на това той е неподвижен, с множество счупания по крайниците. Мъжът е претърпял редица операции и са му поставени много винтове, пирони и шини на счупените кости, а шансовете му за възстановяване са реални и високи.
За лечението му обаче са необходими пари, с които близките му не разполагат. Предстоят да бъдат извършени рехабилитации, които ще са придружени с много болка и труд от страна на Симеон. Той и близките му обаче вярват, че с тяхна, и помощта на добри хора, той ще успее да проходи отново.
Познати на Симеон, или Мони, както го наричат всички, го описват като съвестен човек, добър съгпруг, баща и приятел. Сега обаче той има нужда от подкрепата и помощта на хората. 
"Нека всеки помогне с колкото може. Прилагам банковата сметка на съпругата на Симеон. В основанието за вноска сложете по една усмивка и той ще го разбере и оцени.
Всяко левче ще е от огромно значение!
Всички ние искаме да го видим отново на пътя сред нас!!!", пише още в поста за лечението на Мони.

BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG91BPBI79331080995601
Титуляр: Мариана Славейкова Симеонова
20.07.2024, 08:50 часа
4852 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha