Връх на наглостта! Тарикат спря „Мерцедес“-а си на пешеходна пътека, отнесе една торба с псувни /снимки/

Връх на наглостта! Тарикат спря „Мерцедес“-а си на пешеходна пътека, отнесе една торба с псувни /снимки/ Тарикат с „Мерцедес“ вбеси видинчани с наглостта си зад волана, видя BulNews.
В една от фейсбук групите са качени снимки на лек автомобил с регистрационен номер СВ 3055 МЕ. На тях се вижда, че колата е спряна върху пешеходна пътека, което ограничава нормалното и безопасно преминаване на вървящите хора.
На единия кадър се вижда, че жена, която ходи пеша, се налага да заобиколи спряното неправилно возило, за да се огледа и след това да пресече през пътя.
По всичко личи обаче, че шофьорът на иначе лъскавата придобивка не се е притеснил да паркира по този начин. Може и да му е направило впечатление как е оставил колата си, но пък възможностите му зад волана да не му позволяват да направи повече. Остава да гадаем…
Който и вариант да е обаче той ни най-малко не оправдава по този начин зарязаното возило. Под качения пост съвестни граждани на крайдунавския град веднага започнаха да коментират. Най-много хора са на мнение, че макар и регистрацията да е софийска, а колата нова, това не дава правомощия на никой да спира и шофира, както си иска и може. По-добре да не го прави!
19.07.2024, 08:50 часа
3212 3
Коментари

Иckpa Mиxaйлoвa

20.07.2024, 04:27 часа
☞☢️☮️♦️Кмeтoве, общински съветници, дeпутати, министри, пoлицаи, пpokypopи и cъдии, всички до един са престъпници и злодеи които пият кръвта на българите❗❗❗☮️♦️☠️⚡

Гepгaнa Coтиpoвa

20.07.2024, 04:23 часа
☞☠️☣️☢️♦️⚡✡️⚠️❌БГ-ПOЛИЦAЙ=MPЪCHO-БE3POДHO KYЧE-ДЖEЛAT-БЪЛГAPOYБEЦ❌❗❗❗⚠️✡️☣️☠️⚡♦️✡️

Фeн клyб Сoфия-Зaпaд

20.07.2024, 04:17 часа
☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌MBP e Пpecтъпнa Opгaнизaция oт KYPBИ и БЪЛГAPOYБИЙЦИ❗❗❗☮️⚠️♦️☢️
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha