Рисковете на професията: Заплашиха с пистолет проститутка от Враца на Е-79, взеха й оборота

Рисковете на професията: Заплашиха с пистолет проститутка от Враца на Е-79, взеха й оборота Проститутка от Враца е била заплашена с пистолет на републикански път Е-79, научи агенция BulNews.
Сценката като на кино се е разиграла вчера около 17 часа. Тогава на отбивката на Е-79, до монтанското село Сумер, 33-годишна жрица на любовта е била заплашена с огнестрелно оръжие.
По непотвърдена информация мъж е спрял колата си до нея под предлог, че ще се възползва от ласките й, но когато я приближил извадил огнестрелното оръжие. Той поискал чантата, в която врачанката прибрала заработените с „пот на челото“ пари, тя била толкова изплашена за живота си, че не виждала друг изход и била принудена да му даде целия си оборот.
Врачанката се оплакала пред полицията и на мястото пристигнал екип униформени от Монтана. Те извършили оглед, при който е намерена и иззета гилза от газ-сигнален пистолет.
По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
12.07.2024, 11:09 часа
5197 1
Коментари

❤️✋Kaлдapъм Kokoнa✌️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

12.07.2024, 14:31 часа
☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌ГНYCEН-МAНГAЛ-CВOДНИK=✡️DОMUZ✡️❌☣️♦️✡️ ☞♦️☠️♦️☢️♦️⚠️✡️❌YБИЙ гнyceн тypckoгoвopящ-мaнгaл-kpaдeц и cвoдниk – cпacи чoвeшkи живoт, И3KOЛИ koпeлeтaтa нa гнyceн тypckoгoвopящ-мaнгaл-kpaдeц и cвoдниk - CПACИ ДEЦATA нa Maйka Бългapия❌❗❗❗✡️⚠️♦️
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha