Дете изрисува градската чешма, хипермаркет и блок в Монтана /снимки+видео/

Дете изрисува градската чешма, хипермаркет и блок в Монтана /снимки+видео/ Момче изрисува градската чешма, хипермаркет и блок в Монтана, научи агенция BulNews.
Преди минути в една от монтанските групи бе качен пост, от който става ясно, че дете рисува по страничния панел на магазин "Била" в областния град. На кадрите се вижда, че то изрисува с перманентен маркер и градската чешма, както и фасадата на блок.
Не е ясно какво точно означават неприличните символи, но е сигурно, че родителите на младежа нямат представа какво прави той, докато е навън. Най-вероятно те са проспали първите 7 години от възпитанието на момчето, което днес вече дава своето отражение, което се вижда от снимките и видеото.
На един от фотосите се натъкваме на обида, отправена към две неизвестни лица, която гласи: „Любо черепа + Вели свиня = ❤️“. Надписът е изписан върху чешмата, която се намира в градската градина, точно до площад „Жеравица“.
Обръщаме внимание на родителите на момчето, които следва да вземат отношение след случая и се надяваме местата, на които то се е правило на художник, да бъдат почистени от семейството.
11.07.2024, 15:18 часа
1661 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha