Нещо става! Сирени на линейка огласиха Пробива във Враца /снимки/

Нещо става! Сирени на линейка огласиха Пробива във Враца /снимки/ Сирени на линейка огласиха центъра на Враца, видя агенция BulNews. Причината за извънредната ситуация е инцидент с възрастен човек.
Малко преди 12 часа автомобил на Спешна помощ прелетя по централната пешеходна улица „Никола Войводов“, по-известна като Пробива. Линейката спря пред магазин малко под бившето кино „Коларов“. 
Оказа се, че възрастен човек паднал както си вървял в горещия летен ден. Млада майка видяла какво станало и веднага му се притекла на помощ, след което извикала линейка. Хора от близките магазини изнесли стол и сложили човека да седне, до пристигането на медицинския екип. 
Пред хората човекът споделил, че просто му отказали краката, както си вървял. 
Пристигналите на мястото медици прегледаха мъжа, след което го качиха в линейката и го откараха към болницата за допълнителни изследвания.
 
10.07.2024, 11:54 часа
6253 2
Коментари

ЧИЧИ

10.07.2024, 19:40 часа
ем главата плътна ти ко искаш :)

Тц Тц

10.07.2024, 12:28 часа
Колко пъти трябва да им се обяснява на възрастните хора и да им се повтаря, че в тия жеги не трябва да ходят навън ако не е наложително. Повтаряйте го постоянно по телевизията, по радиото пък дано вземат, че го проумеят най-накрая. Аман вече.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha