"Ботев" /Враца/ обяви контрола с клуб от Израел

"Ботев" /Враца/ обяви контрола с клуб от Израел "Ботев" (Враца) ще играе приятелски мач срещу "Макаби" /Нетаня/, съобщиха от клуба.
Контролата ще се състои на 10 юли в Правец.
Ето какво написаха от врачанския клуб за приятелския мач:
"Контролната среща между "Ботев" /Враца/ и "Макаби" /Нетаня/ ще се проведе в Спортен комплекс "Правец" утре (10.07) от 18:00ч.
Напомняме, че "Макаби" /Нетаня/ завърши на девето място в класирането на израелската Първа лига и стигна до 1/2-финалите в турнира за Купата на Израел.
Нашите момчета имат нужда от подкрепа, затова заповядайте на стадиона, за по-голяма сила!
Всички, които няма да имат възможност да присъстват на място ще имат възможност да гледат играта, чрез линк в Youtube. Линкът ще бъде споделен точно преди началото на мача.
С Ботевска воля, с Ботевски дух!".
09.07.2024, 20:57 часа
1070 2
Коментари

Al

11.07.2024, 17:58 часа
Гледах мача от линка които дадохте тук! Пълна трагедия сме! Ужас! Б група ни е в кърпа вързана! Първенството започва само след 9 дена, а ние сме кашмер! Гледам коефициента за Бот. ПД е добър и се чудя дали да не изкарам някой лев!

Ботев Враца

10.07.2024, 08:22 часа
Какво става опече ли се трансфера с бившия футболист на Левски? Нещо не виждам нови трансфери освен ония двата, който са малко и не са нищо особено! Струвам ми се, че тази година ще поемем пътя към Втора група
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha