Безгранична наглост! Родители вървят по шосето с децата си заради шофьор, затапил с джип тротоар във Враца /снимка/

Безгранична наглост! Родители вървят по шосето с децата си заради шофьор, затапил с джип тротоар във Враца /снимка/ Родители се налага да вървят по шосето с децата си заради нагъл шофьор, който е затапил с автомобила си тротоар във Враца, видя агенция BulNews.
За поредната безпардонна постъпка на врачански водач е сигнализирал ядосан баща в една от групите във фейбсбук. Мъжът е качил снимка, на която се вижда паркиран на тротоара лек автомобил „Опел“ с регистрационен номер ВР 8631 СМ. От фотоса става ясно, че няма как край него да преминат пешеходци, което налага те да слязат на пътя, за да го заобиколят. На качената снимка се вижда, че с мъжа има две малки деца, които се возят в акумулаторна кола, която обаче също се движи по шосето, тъй като тротоарът, на който би трябвало да се намират малчуганите, е зает от джипа на поредния самозабравил се тарикат.
Веднага, след като бе качен постът, под него вбесени хора започнаха да коментират поведението на повечето шофьори във Враца. Съвестните граждани и водачи от областния град вече са вдигнали ръце от подобни гледки и са изморени да се борят с тиквеници като собственика на возилото от снимката.
Врачани се надяват от „Пътна полиция“ да започнат да санкционират хората, нарушили правилника за движение по пътищата, за да се научат веднъж за винаги какво могат и какво не трябва да правят зад волана. 
10.07.2024, 08:40 часа
3539 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha