Да му писне на човек! Шофьори от Врачанско скочиха срещу АПИ заради осеяни с дупки пътища, искат спешни мерки /снимки/

Да му писне на човек! Шофьори от Врачанско скочиха срещу АПИ заради осеяни с дупки пътища, искат спешни мерки /снимки/ Вбесени шофьори излязоха с призиви към Агенция „Пътна инфраструктура“, видя BulNews. 
От няколко дни в групи във фейсбук валят снимки на водачи, които са изпотрошили автомобилите си по пътищата в Северозапада. Един от тях е този между Оряхово и Селановци. Георги Иванов е качил кадри, на които се виждат разцепени гуми. Според описанието на поста, щетите, които са нанесени по автомобила, са заради лошото състояние на пътя от крайдунавския град до Селановци.
„На вниманието на АПИ да си оправят дупките на пътя Оряхово-Селановци! За последните няколко месеца по нашите пътища съсипах 4 броя чисто нови гуми и 2 алуминиеви джанти!“, пише ядосаният с право мъж.
Освен тази отсечка обаче, шосето между Оряхово и Мизия също е в окаяно състояние. Шофьори качват снимки на пораженията по колите си, след като са минали оттам, а равносметката е същата – потрошени джанти, сцепени гуми, скъсани нерви и празни джобове.
Хората споделят възмущението си за състоянието на пътищата в региона и недоумяват как може да плащат по една торба с пари за „Гражданска отговорност“, данъци и винетки, а в замяна да получават единствено възможността да се движат по път, осеян с кратери. Шофьорите пишат, че често се случва да карат в лентата за насрещно движение, за да избегнат траповете, което пък е предпоставка за ПТП, което може да се окаже с фатален край.
Според тях от АПИ трябва спешно да извършат проверка на пътищата в региона и възможно най-скоро, ако не бъдат преасфалтирани изцяло, то поне да бъдат „закърпени“ дупките.
„Братле, там никога няма да си оправят дупките, докато крадат парите така ще е“, „По нищо не личи, че има такава агенция! Иначе данъци и винетки искат! Тези дупки отнемат и човешки животи, но за съжаление не се свързвани с облага за тях и не са им приоритет!!!“, „Това никъде го няма, всеки втори кара в насрещното движение, за да избегне дупките“, „То там е страшно избягаш от една скочиш във други две“, пишат вбесените шофьори, споделяйки пораженията по колите си един с друг.
09.07.2024, 08:50 часа
4921 1
Коментари

миро

09.07.2024, 11:43 часа
АПИ шибаните кметове играят комбина !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha