Рамадан Аталай заговори за изключване от ДПС на тези, които тръгнаха срещу Доган

Рамадан Аталай заговори за изключване от ДПС на тези, които тръгнаха срещу Доган Целта на Делян Пеевски е да противопостави ДПС на почетния председател Ахмед Доган, заяви пред дългогодишният депутат Рамадан Аталай, който тази седмица беше изключен от ПГ на ДПС. Вчера Аталай участва в срещата с почетния председател на ДПС Ахмед Доган в Росенец.
Тези от ДПС, които не искат да се включат в общите решения и в почитането на правото на почетния ни председател, можем евентуално с тях да се разделим, обяви Рамадан Аталай.
Да не можеш свободно да си изкажеш мнението, да не те пуснат последната една година да ходиш в медии и да се изкажеш. Управлението на партията стана еднолично. А когато управляваш като едноличен търговец и си се превърнал в двуличник, няма как да се случат по-нататък нещата, каза дългогодишният депутат от ДПС.
Идеята на Пеевски беше да изоставим г-н Доган. Пеевски се обърна срещу човека, който го е поставил на политическата арена. Но хората познават г-н Доган и знаят какво той е направил за партията. Няма как той, който се е борил срещу авторитарните режими, да стои безучастно при опитите за установяване на такъв режим в ДПС, заяви Аталай.
Г-н Доган пращи от енергия, жив и здрав да ни е, каза той по повод вчерашната среща в Росенец с почетния председател на ДПС.
07.07.2024, 14:36 часа
452 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha