Публичен линч! Млада майка диша райски газ пред очите на бебето си

Публичен линч! Млада майка диша райски газ пред очите на бебето си Скандална снимка, публикувана в социалната мрежа Facebook, разбуни духовете у нас.
Кадърът е заснет в заведение центъра на Созопол. На него се вижда как млада жена диша от балон. До нея на пейката има флакон с райски газ. До жената има и бебе в количка, голо, което в ръцете си държи запалка. На масата е и млад мъж, баща на детето. 
Снимката се разпространи мълниеносно в мрежата и предизвика лавина от негативни коментари срещу родителите заради безотговорното им поведение в присъствието на невръстното им отроче. 
Оказа се, че майката на снимката е Никол Цанева от Пловдив и мъжът ѝ Любо. Самата тя се включи в дискусията. 
"Балоните са по-безвредни от бирата или водката. Големи моралисти станахте всички. Не сме давали балони с райски газ на бебето, само ние с баща му ги дишахме", написа тя.
Самата майка е непълнолетна, твърдят познати на семейството. Бащата Любомир, който има характерна татуировка по ръката на автомат "Калашников", притежава криминални регистрации в града под тепетата, уверяват пловдивчани.
Припомняме, че от миналата година райският газ е забранен, но много заведения в курортните комплекси нарушават забраната и продължават да го продават. Лекари дори споделят, че райският газ е много опасен за младите организми.
От употребата на райския газ най-често се получават халюцинации. Това е страшно за мозъка, което може да предизвика психози.
04.07.2024, 15:36 часа
2578 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha