Официално: Ивайло Антонов предаде щафетата на новия областен управител на Монтана Калин Хайтов /снимки/

Официално: Ивайло Антонов предаде щафетата на новия областен управител на Монтана Калин Хайтов /снимки/ Официално Калин Хайтов пое областната адмиистрация в Монтана, научи BulNews.
С Решение № 4698/03.07.24 г. на МС от длъжността областен управител на Монтана е освободен Ивайло Антонов, като на негово място със същото решение е назначен инж. Калин Хайтов - досегашен зам. областен управител.
По стара традиция вече бившият губернатор днес предаде на новия статуетката на Дон Кихот, превърнала се в символ на приемственост. Антонов благодари на целия колектив за добрата съвместна работа и пожела успех на инж. Хайтов на новия пост.
Със заповед № КВ-446/ 03.07.24 г. на служебния министър-председател за заместник областен управител е назначен Ивайло Сотиров. Той е роден през 1977 година. Притежава магистърска степен „Европеистика и социални науки“ от СУ „Климент Охридски“ - София. Бил е общински съветник за периода 2011-2015 г. Ръководител е на множество европейски проекти. Бил е директор на завод “Мрамор-Беркстон“ АД - Берковица. 
04.07.2024, 11:54 часа
3526 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha