Канят на 11-я рожден ден на Археологически комплекс „Калето“ - Мездра

Канят на 11-я рожден ден на Археологически комплекс „Калето“ - Мездра Уважаеми жители и гости на гр. Мездра, 
На 5 юли 2024 г. Археологически комплекс „Калето“ ще отпразнува 11 години от своето създаване. По този повод екипът на комплекса Ви е подготвил куп артистични изненади, поднесени по специален начин в подножието на 7 000 години история! 
• Ще започнем в петък в 18:30 часа с откриване на изложба живопис на 9-годишния Цветослав Николов, четвъртокласник в ИОУ „Св. св. Кирил и Методий“, който прави своите първи стъпки в света на изобразителното изкуство под наставничеството на Снежана Петрова, уредник на Арт център „Калето“. 
• В 19:00 часа сме запазили чартърен полет до горещите вечерни ритми на Родината на самбата Бразилия с великолепните музиканти от „Viagem ao Brasil“, които ще ни потопят в необятното море от звуци и ритми на стила Bossa Nova. 
• И докато сме още на вълна музикални пътувания, шармантната Джоана Савова ще ни пренесе в замъглените барове на Ню Орлиънс и на американската соул и джаз сцена със специална селекция от песни от репертоара на едни от най-добрите световни вокалистки. 
• За финал сме поканили свежото откритие на българската поп музика „Funkilicious“, които ще ни накарат да се разкършим в ритъм, да потанцуваме и да се насладим на една приятна вечер в компанията на добри люде, съчетана с добро вино, добра храна и позитивна енергия, която е привличала тук нашите предци в продължение на седем хилядолетия. 
Заповядайте да отпразнуваме заедно 11-я рожден ден на Археологически комплекс „Калето“ - гр. Мездра!
04.07.2024, 13:21 часа
307 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha