Извънредно! Шеф на Нова телевизия се обеси в тоалетната на работното си място

Извънредно! Шеф на Нова телевизия се обеси в тоалетната на работното си място Един от главните финансови директори на Нова телевизия - Д.В, който има място и в управленския борд на медиата, се е самоубил в сградата на телевизията преди няколко часа, пише Lupa.bg, позовавайки се на няколко независими източници.
Новината бе потвърдена и от МВР.
Най-шокиращото е, че мъжът се е обесил в сградата на медийната компания близо до летището. Висящият труп на Д.В. е бил намерен от служител на Нова телевизия днес около 12.40 часа в тоалетната на т.нар. "директорски етаж". Веднага е била извикана охраната на медиата, след което дошла и полиция. В момента текат разпити в сградата на най-голямата медийна компания у нас.
Всички журналисти са в шок от случилото се.
Д.В. е семеен мъж, има и деца. Описват го като изключително скромен и отдаден на работата си човек, който е постъпил във финансовия отдел преди години. В момента е бил един от ключовите финансисти на "Нова броудкастинг груп".
Причината да сложи край на живота си, при това на работното си място, не е известна. Д.В. не е споделял на колегите си да има семейни или финансови проблеми. Възможно е да е имал проблеми на работното си място, гадаят близките му.
Новината за самоубийството на един от финансовите директори идва на фона на арестуването и освобождаването на един от основните външни продуценти в телевизията - Нико Тупарев, както и на забраната за реклама на хазарт, която разтърси сериозно финансите на Нова . Говори се, че медиата очаква над 65 милиона лева по-малко приходи тази година заради забраната да се рекламира хазарт. 
03.07.2024, 16:59 часа
6987 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha