Герой! 19-годишно момче от Монтана спаси момиче, давещо се в Поморие /снимки/

Герой! 19-годишно момче от Монтана спаси момиче, давещо се в Поморие /снимки/ 19-годишен младеж от Монтана спаси живота на момиче, давещо се на плаж в Поморие, научи BulNews.
До помощта на спасителите се е стигнало, след като на вълнолома пред централния пост възникнал инцидент, при който туристка не могла да излезе от водата и настъпила реална опасност за живота ѝ.
Когато видял, че момичето се дави, 19-годишният Християн от Монтана се втурнал към водата, с риск за своя живот и за секунди бил на мястото на инцидента. Неговият колега Марио веднага се притичал на помощ, като спасителите изкарали момичето през камъните и под бурните аплодисменти на всички туристи, станали свидетели на случващото се, споделят плажуващи.
Момичето е откарано в болница.
“За пореден път целият екип на плажа апелира към туристите да спазват сигналите и указанията на спасителите. Те мислят за вашия живот. Няма смисъл да говоря за старшия Калин Чомпов, който познава всяко кътче на опасния Централен плаж и за 40-те години неуморна спасителска дейност е в сърцата на стотици семейства”, споделят жители на Поморие.
03.07.2024, 11:09 часа
2977 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha