Флиртува с вас или е просто учтив - как да дешифрирате поведението на мъжа

Флиртува с вас или е просто учтив - как да дешифрирате поведението на мъжа Как да разберете дали даден мъж се интересува от вас или просто е приятелски настроен?
Ако той ви харесва истински ще ви прави намеци, които косвено ще ви информират за намеренията му. Поведението му обаче не винаги е лесно за разгадаване.
Някои мъже искат да избегнат разочарованието, поради което ще направят намеците си трудни за дешифриране. Ако се затруднявате да разберете, дали един мъж флиртува с вас, или е просто приятелски настроен, прочетете това ръководство, което ще ви помогне да разгадаете намеренията му.
А ето и 13 начина да разберете дали мъжът е просто учтив, или наистина флиртува с вас:

1. Начинът, по който иска да ви опознае
Един от начините да познаете мъж, който флиртува, е по информацията, която ще иска да узнае за вас. Флиртуващият мъж ще иска да знае какво ви прави специална, какво ви прави щастлива и друга по-чувствителна информация за личносстта ви. Мъжът, който е просто приятелски настроен, ще ви задава въпроси за вашето детство, работа, любима музика и т.н.

2. Неговото докосване
Ако един мъж флиртува с вас той ще иска да ви докосва и няма да ви е трудно да дешифровате това. Ако  е приятелски настроен ще получите приятелско потупване по рамото и нищо повече.

3. Как говори за себе си
Ако той флиртува с вас, този мъж ще говори за своя минал любовен живот, статуса му и свързани теми. Причината е да ви позволи да надникнете в романтичната му страна. Ако е приятелски настроен към вас ще говори за своите интереси, хобита, работа и т.н. Той рядко ще споменава нещо, свързано с любовния му живот.

4. Начинът, по който ви поздравява
Ако мъжът флиртува с вас той ще се държи по-спокойно, когато иска да ви поздрави. Това е, за да ви позволи да се чувствате комфортно с него и ако сте достатъчно чувствителна, можете да го разберете по жестовете му. Ако е приятелски настроен той ще ви поздравява по начина, по който би поздравил всичките си приятели. Гледайте начина, по който той поздравява всички около вас и го сравнете с вашия.

5. Как си прави шеги с вас
Ако един мъж флиртува с вас той ще си прави сладки шеги нарочно. Той ще искат да активира нещо във вас. И ако сте наблюдателни, ще видите, че той е склонен да получи реакция от вас. Понякога шегите може да отиват твърде далече (като леко заяждане), защото той иска да ви провокира. Ако повечето пъти вие сте в центъра на неговите шеги, то приятелите ви наоколо ще забележат тлози факт. Ако мъжът е приятелски настроен той пак може да се шегува с вас, но по един по непринуден начин. Повечето пъти шегите на този мъж ще са безгрижни и невинни.

6. Как той води дискусии с вас
Ако мъжът флиртува той ще иска разговорите ви да са по-дълбоки. Той ще прави това редовно, защото ще се опитва да ви опознае повече и ще задава въпроси, за да поддържа разговора по-дълбок. От друга страна, приятелски настроеният мъж ще води с вас редовни кратки разговори, които са свързани с работа, образование и т.н. Ако споделяте едно мнение с него, повечето разговори ще бъдат съсредоточени върху това.

7. Как се държи около вас
Флиртуващият мъж променя поведението си, когато е около вас. Опитва се да действа по-сдържано и внимателно. Той също така се опитва да съобрази вашата енергия в този момент, така че да можете лесно да го забележите. Освен това, ако той изглежда нервен около вас, може би флиртува. Когато е приятелски настроен, мъжът обикновено взаимодейства без никакви условности. Той взаимодейства с всички, включително и с вас, по мил, любезен начин. Той няма да се опитва да фалшифицира каквото и да е поведение и да се прави на такъв, какъвто не е.

8. Как обсъжда други жени
Флиртуващият мъж ще предпочете да говори за момичета, в които е бил влюбен, за онези, които са разбили сърцата му, и за миналите си приключения. Той също така би ви казал индиректно, че е необвързан. Ако е приятелски настроен ще гледа на вас като човек, на когото може да разчита за съвет. Ако той е влюбен в някого или има проблеми във връзката, той ще го сподели с вас.

9. Неговите енергийни нива с вас
Когато около вас е флиртуващ мъж, той ще се опита да поддържа високи нива на енергия. Въпреки че атмосферата е скучна, той ще се опита да я оживи и да ви развесели. Всичко ще изглежда вълнуващо за флиртуващия мъж, ако е около вас. Дружелюбният мъж може и да не забележи, ако атмосферата е скучна, а ако го направи, няма да направи нищо съзнателно, за да я разведри. 

10. Има ли интерес да ви опознае повече?
Ако се чудите дали някой флиртува с вас или просто е приятелски настроен, вижте как той иска да ви опознае. Флиртуващият мъж бързо ще посочи приликите, които споделяте, и индиректно ще ви каже колко много бихте си отивали като двойка. За сравнение, приятелски настроен мъж би бил търпелив да ви изслуша и би ви дал съвет, когато имате нужда, но по един по-хладен и разумен начин.

11. Как той се опитва да ви впечатли
Наблюдавайте начина, по който той показва най-добрата си страна пред вас, за да ви впечатли. Например, ако той е добър в готвенето, той ще гарантира, че оценявате тази негова страна, която ще ви даде повече причини да го харесвате. Ако е дружелюбе няма да търси слава и едва ли ще се старае да ви впечатлява особено. 

12. Естеството на неговите въпроси
Ако той флиртува ще ви задава въпроси с определена насока и вие лесно можете да познаете след първите няколко въпроса. Той ще иска да научи повече за вашият любовен живот. Приятелски настроеният мъж ще задава рутинни въпроси, които се отнасят до вашето благосъстояние, работа-живот, семейство и т.н.

13.  Неговият зрителен контакт
Ако той флиртува зрителният му контакт с вас ще е по-дълъг и настоятелен. Ще забележите, че погледът му се опитва да общува с вас, карайки ви да разберете, че той се интересува от вас. Ако усетите, че ви хвърля дълги погледи на различни интервали, той флиртува с вас. Ако е приятелски настроен контактът с очите ще ви показва, че ви слуша по време на разговор, но нищо повече. 
05.07.2024, 11:00 часа
332 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha