ДП РАО празнува днес в Козлодуй 20-годишнен юбилей /снимки/

ДП РАО празнува днес в Козлодуй 20-годишнен юбилей /снимки/ Днес Държавно предприятие „Радиоактивни отпадъци” организира празник в Ботев парк по случай 20-годишнината от създаването си.
Юбилейното тържество откри изпълнителният директор на ДП РАО Дилян Петров, който се обърна към служителите с пожелания за здраве и благополучие, като отбеляза изключително отговорното отношение и професионализъм на целия екип през годините.
Специален гост на събитието бе кметът на община Козлодуй Маринела Николова.
„Радвам се, че днес съм тук и мога да споделя с Вас този хубав празник! През всичките тези 20 години Вие успешно се справяхте с безопасното управление на радиоактивните отпадъци. 2024-та година е юбилейна и за АЕЦ „Козлодуй”, която отбелязва 50 години от създаването си, и за Козлодуй, който празнува 55 години. Благодаря на г-н Петров за разбирателството и сътрудничеството между ръководствата на предприятието и общината. На всички Вас желая здраве, много професионални и лични успехи и щастие!”, каза г-жа Николова в обръщението си.
Кметът на община Козлодуй поднесе паметен плакет на изпълнителния директор на ДП РАО и картина със символичното название „Високо в небесата”.
На празника присъстваха и заместник изпълнителният директор на АЕЦ „Козлодуй” ЕАД Калин Стануков и кметът на община Мизия Валя Берчева.
28.06.2024, 14:42 часа
1900 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha