Година и половина по-късно: Полицията разкри палеж на "Ауди" Q7 в Монтана, в основата стои жена

Година и половина по-късно: Полицията разкри палеж на "Ауди" Q7 в Монтана, в основата стои жена Полицията е заловила извършителите на палеж на лек автомобил "Ауди“ Q7 в Монтана, съобщиха от полицията.
Престъплението е извършено на 24 декември 2022 г., около 00.30 часа. Джипът, собственост на 22-годишен монтанчанин, е бил паркиран на улица в центъра на областния град. При пожара в изгорял двигателят, предните лява гума и стъкло, таблото, обгорели и предните седалки в купето на автомобила. По случая бил извършен оглед и образувано досъдебно производство.
В резултат на проведено разследване криминалисти от районното управление в Монтана установили извършителя – 25-годишен криминално проявен от село Лехчево. Той е задържан за срок до 24 часа в полицията и привлечен от Районна прокуратура-Монтана в качеството на обвиняем.
В хода на разследването е установено, че палежа е извършен заради 19-годишна жителка от същото село. Тя също е привлечена в качеството на обвиняема и задържана в следствен арест във Враца за срок до 72 часа.
Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.
*Снимката е илюстративна
27.06.2024, 12:18 часа
2929 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha