Адски сблъсък окървави Криводолско шосе! Един убит и един ранен при тежка катастрофа между кола и каруца край Враца

Адски сблъсък окървави Криводолско шосе! Един убит и един ранен при тежка катастрофа между кола и каруца край Враца Тежка катастрофа окървави Криводолско шосе край Враца, научи агенция BulNews.
Един човек е убит, а друг е ранен при адски сблъсък между кола и каруца на около 200 метра от кръстовището с обхода на Враца.
Инцидентът е станал около 22 часа снощи на пътя между Лиляче и Враца. Каруца била спряла насред шосето, без никакви светлини или светлоотразителни елементи. Шофьор, пътуващ към областния град, видял превозното средство и слязъл, за да предупреди водача, че е опасно да се движи така посред нощ. 
В този момент върху каруцата връхлетял друг лек автомобил. Шофьорът не я видял и се забил право в нея. 
При адския сблъсък каруцарят е починал на място. Той е на 28 години и работи в БКС.  
Едното колело на талигата му отхвръкнало и ударило тежко спрелия да помогне шофьор. Той е откаран в болница, като и двата му крака са счупени. 
В продължение на часове пътят Враца-Криводол е бил затворен заради тежката катастрофа, става ясно от постове в социалната мрежа. 
От полицията във Враца съобщават, че пробите за алкохол на водача на колата и на пострадалия мъж са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство. 
25.06.2024, 09:52 часа
15397 3
Коментари

Toni

26.06.2024, 09:40 часа
Има правилник за движение по пътищата и правила. За манговците с "къруцътъ" и "коню" те обаче не важат. Сега олеле какво стана. Трябва да си завършен идиот да караш каруца без каквато и да е сигнализация през тъмната част на денонощието.

Проклятието на АПИ

25.06.2024, 15:19 часа
Кога ще се изчисти пътя от Лиляче за Враца? Обрасъл е като джунгла и нищо не се вижда, даже и на опасното кръстовище под фабриката за камъни, също така кога ще се начертае осова линя и странични линии за край на платното, старата е толкова избледняла

стига бе

25.06.2024, 10:29 часа
айде стига бе!!! Каруца спряла на пътя, единия шофьор я видял и спрял да направи забележка, другия - не! ударил каруцата...а къде е гледал, нали спрялата кола има фарове, стопове ....айде стига бе!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha