Кирил Борисов за снайперистите край къщата на Бойко Борисов: Говорим за сериозна заплаха

Кирил Борисов за снайперистите край къщата на Бойко Борисов: Говорим за сериозна заплаха Не е единственият случай, имало е и други охранявани лица от СОБТ за определен период от време. В случая говорим за сериозна заплаха. Това заяви криминалният журналист Кирил Борисов пред Нова телевизия във връзка със забелязаните снайперисти около къщата на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя.
„За да зададе ген. Атанас Атанасов този въпрос, явно е политическа причината. Това е класифицирана информация, която не би трябвало да се разгласява пред обществото”, уточни той.
„Евелин Банев – Брендо е мистериозна личност и вчерашното му появяване пред вратите на затвора ми приличаше на шоу. Много хора са бягали и са се връщали, но така да декларираш връщането си. може би му е писнало да се крие, приближава 60-те години и сигурно ще прежали няколко години, за да излезе след близо 10 години”, каза още Борисов.
По думите му около Брендо има много мистерии. „Дъщеря му беше отвлечена. Той беше предупреден за задържането си от италианците. Убиха баджанака му. Лного факти сочат натам, че Брендо е бил информатор на службите у нас и затова е бил „невидим”. Говорят, че той е човек със сериозни контакти. Държавата няма как да изпусне контрола над него."
„Надценяваме възможностите на службите ни за сигурност да контролират криминалния контингент. Брендо е ключово лице, още повече, че има легенди, че често е бил в България”, подчерта журналистът.
25.06.2024, 11:18 часа
613 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha