Оставиха в ареста жената, наръгала с нож мъжа си в Бистрец

Оставиха в ареста жената, наръгала с нож мъжа си в Бистрец Районен съд - Враца постанови да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” спрямо Красимира И., наръгала мъжа си във врачанския квартал Бистрец. 
Както първо агенция BulNews съобщи, кървавата семейна драма се разигра на 20 юни. Жената намушка с нож в рамото мъжа, с който живее на семейни начала – Георги Г. 

Клане във Враца! Жена намушка мъжа си с нож, борят се за живота му

Добра новина от прокуратурата: Изписаха наръгания мъж от "Бистрец", жена му остава на топло

Срещу Красимира Районна прокуратура – Враца е повдигнала обвинение за две престъпления – закана с убийство и причиняване на лека телесна повреда в условията на домашно насилие. 
При постановяването на най-тежката мярка за процесуална принуда „задържане под стража“ спрямо жената Районен съд - Враца прие, че са налице всички изискуеми законови предпоставки за това. Има обосновано предположение за вероятната й съпричастност към деянията, в които е обвинена. Съдът прие също, че не съществува опасност обвиняемата да се укрие, но е налице другата алтернативна опасност, предвидена в закона - да извърши престъпление. К. И. е осъждана и има лоши характеристични данни.
Определението на Районен съд - Враца може да се обжалва и протестира в законоустановения срок пред Окръжен съд - Враца.
  
24.06.2024, 15:25 часа
1346 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha