Николай Бареков: Брендо се предаде, за да има кабинет - "Величие" и части от ПП-ДБ са под негов контрол

Николай Бареков: Брендо се предаде, за да има кабинет - "Величие" и части от ПП-ДБ са под негов контрол Къде е Алексей, за да ни сглоби пак в манастира с Кирчо Петков, изплака онзи ден Бойко Борисов, и неслучайно.
Трактора бе убит веднага, след като ги сглоби, но друг митичен бос от ъндърграунда – Брендо, е вече тук, на терен, а от месеци загряваше на тъча…вкъщи. При това от месеци си е вкъщи, а МВР на пешката Калин Стоянов се правеше на ударено. Защо ли? Защото идваха избори.
Още от март се знаеше, че Евелин Банев си е в София с целия антураж и не се крие, нищо че си седи основно вкъщи, чийто адрес на прочут столичен булевард не е дори публична тайна.
Ходът с предаването на Брендо е съгласуван с Посолството, защото през последните десет години той бе изцяло под техен контрол (винаги е бил) и има действащ украински паспорт.
Отговорите ще дойдат с времето. Поне две групи в новия парламент са под контрола на Брендо – части от ПП и ДБ/ДСБ, както и новата партия Величие. Връзката на Евелин Банев с другия Ивелин от Историческия парк е ключова и от години. Понеже питате откъде са парите и има ли пране на пари...
Бухалките от НАП му запорираха сметките и го опряха до стената. Той се оказа лесен.
Неслучайно в петък Ивелин от Парка заговори “внезапно” как ще изключва точно 6-ма “предатели” от групата на Величие, дори на цената на нейния разпад. Точно 6 депутати трябват на ДПС и ГЕРБ за правителство още с първия мандат. Покрай тази сделка с Брендо групата на Лорер от ПП заедно с хора от ДБ/ДСБ също ще се присъединят към новото мнозинство.
Не са тайна близките връзки на Брендо с градски жълтопаветни либерали през годините. Брендо ще сглоби кабинет в угода на евроатлантическите ценности, след което ще отнесе за кратко мръсните си тайни в затвора, защото има влязла в сила присъда от само 6 години у нас. Дали ще има съдбата на Трактора и Къро или тази на друга митична фигура Таки, това ще разберем скоро. Засега Брендо действа доста умно в свой стил и държи стратегически козове и влиятелни приятели зад гърба си.

Николай Бареков
24.06.2024, 10:41 часа
881 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha