Две даскалици се опитаха да въвлекат ученик в групов секс /снимки/

Две даскалици се опитаха да въвлекат ученик в групов секс /снимки/ В САЩ  две учителки от Уисконсин се опитаха да въвлекат ученик в групов секс и загубиха работата си, пише New York Post.
В центъра на скандала са Алексия Салдарис и Дженифър Ларсън, които работели в гимназия в Джейнсвил. Инцидентът е станал между 7 и 9 април, когато учители и ученици са били на екскурзия. Жените признаха, че са писали на ученика в месинджър за желанието си да се „попрегръщат и забавляват“ с него и някой от приятелите му.
Оказва се още, че Салдарис е дала на ученика ключовете от микробус и му е позволила да обикаля паркинга. В същото време жената се е преобувала в колата пред младия мъж и по някое време те „почти се целунали“. Освен това на 9 април Салдарис му изпратила пет свои снимки, на които била по бельо, и след това се съгласила за „среща през уикенда“.
На 10 април Ларсън съобщава на администрацията на училището, че нейната колежка е позволила на ученик да кара микробус. Същата сутрин Салдарис му пише и му казва, че „е време да прекратят връзката си“. На 11 април Ларсън забелязва ученици да гледат нещо на телефоните си по време на почивка и да се смеят. Тя е била "95% сигурна", че гледат фотографии, изпратени от Салдарис на пострадалия.
На 12 април и двете учителки били изпратени в неплатен отпуск, а десет дни по-късно са написали заявления за напускане, които били приети. Ларсън също така по-късно признала, че е казала на ученика, че настоящата му приятелка „не е достатъчно добра за него“.
В момента полицията извършва подробен оглед на действията на двете жени, за да реши дали срещу тях да бъдат повдигнати наказателни обвинения.
24.06.2024, 13:56 часа
597 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha