Задържаха известна жена във връзка със смъртта на Матю Пери

Задържаха известна жена във връзка със смъртта на Матю Пери Полицията в САЩ задържа и разпита известна дама във връзка със смъртта на Матю Пери. Тя е била приятелка на покойния актьор, разкрива ексклузивно In Touch.
Според източник на изданието те се запознават, докато лекуват наркотичната си зависимост. „Беше неочаквано приятелство, но те се облегнаха един на друг“, казва той.
Името на знаменитостта не се разкрива, но става ясно, че тя е станала известна благодарение на първия си брак. Според потребители става въпрос за Кортни Лав, която мнозина обвиняват за смъртта на бившия ѝ съпруг Кърт Кобейн.
Матю е бил на рехабилитация 15 пъти. „Изживях половината си живот в една или друга форма на лечебен център“, пише той в своите мемоари от 2022 г. „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“. „За да остана жив, трябваше да се превърна в професионален пациент.“
Всъщност вътрешният човек казва, че тя „е била в пълен шок и не е имала представа за какво се отнася заповедта за обиск“, когато властите пристигат в къщата ѝ.
Униформените разследват как Матю се е сдобил с наркотиците, които са го убили. Според тях заподозряната е била с Матю Пери по времето, когато му е станало лошо. При обиска са иззети телефонът и лаптопът на жената. Тя отрича да е замесена.
22.06.2024, 12:39 часа
428 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha