10 признака, че сте в кармична връзка с някого

10 признака, че сте в кармична връзка с някого Ако искате да разберете дали сте в такъв вид взаимоотношения, нека първо да изясним какво е кармичната връзка?
Това е вид романтична връзка, която често е нестабилна и се отличава с небалансирана динамика на отношенията.
Въпреки че кармичната връзка вероятно изглежда вълнуваща и страстна, и понякога предлага възможности за важни житейски уроци, такава връзка може да бъде също толкова вредна. Това е така, защото може да се окажете необяснимо привлечени от този нов човек и да ви е трудно да дадете нужното пространство на него или на себе си.
Вижте в следващите редове кои са признаците на кармичната връзка:

Във взаимоотношенията ви има много драма
Малко връзки вървят напълно гладко. Но с кармичните връзки можете да очаквате непрекъснати сътресения. Има и много възходи и падения като и не е изключено да се чувствате като на влакче в увеселителен парк, както и да усещате общо чувство на неуравновесеност. Може никога да не разберете къде точно се намирате и каква е точната посока на една кармична връзка, както и да откриете, че постоянно поставяте под съмнение партньора си.

Забелязвате съмнителни знаци
От контролиращо поведение до гневни изблици, кармичните взаимоотношения са склонни да бъдат изпълнени с предупредителни сигнали. Истината е, че тези страстни връзки изваждат най-лошото в хората. Може да ви е трудно да контролирате собствените си действия или да започнете да правите неща, които са напълно нехарактерни за вас. Разбира се, когато една връзка е нестабилна и трудна, това не е здравословна ситуация за нито един от вас. И двамата ставате зависими.

Има много емоции и чувство на зависимост
Когато започнете да се свързвате с този нов човек, може да ви е трудно да го оставите сам. Чувството вероятно ще бъде взаимно. Ако откриете, че пренебрегвате свободното си време и други връзки, за да се виждате постоянно с този човек, това може да е знак, че нещо не е наред.

Не общувате добре
Комуникацията е в основата на всяка солидна връзка. Когато сте в кармична връзка обаче, ще се борите да се разберете. Лошото общуване вероятно ще бъде често срещана тема през цялото ви време заедно. Може например да спорите с партньора си за дребни и на пръв поглед маловажни неща. Вероятно е да не знаете в какви точно отношения сте с този човек и да ви е трудно да разчетете сигналите от него.

Вашите спорове са много разгорещени 
Забравете фойерверките – спорът с този човек е като избухване на атомна бомба. Тези разногласия може да изникнат неочаквано и да ви изненадат. Достатъчно често единият или и двамата ще прекрачат границите по време на тези спорове. Вашите разногласия могат бързо да станат лични и обидни. Освен това, несъгласието между вас вероятно ще се премества бързо от тема на тема, като няма да е изключено двамата или един от вас да отрича нещо, което е казал преди.

Партньорът ви ви кара да се чувствате разочаровани
Ако се чувствате разочаровани и неразбрани, най-вероятно сте в кармична връзка. Това е така, защото кармичните връзки рядко са перфектен съюз; те са за растеж, обикновено чрез болезнени средства.

Усещате, че партньорът ви е неприятен за околните
По каквато и да е причина, а това може да е чувство, което не можете да определите, намирате присъствието на партньора ви за „тежко“. И все пак, въпреки неприятното усещане, не искате да го изоставите – въпреки че знаете, че трябва.

Показвате най-лошите си черти
„Влакчето“ на кармичната връзка може да извлече най-лошото от най-уравновесените хора. Може да се превърнете в някого, когото не разпознавате или дори не харесвате. Ако не знаете как да се поучите от неразрешените проблеми в миналото, това може да ви създаде огромни проблеми във връзката.

Чувствате се изтощени
Всички възходи и падения, неразбиране и съзависимост във връзката стават енергийно, умствено и емоционално изтощителни и вие усещате много ясно това, особено когато партньорът ви е наоколо.

Чувствате, че не можете да напуснете партньора си
Може да търсите примери, за да оневините партньора си, защото връзката ви е много силна и се чувствате така, сякаш трябва да бъдете в нея.

Каква е целта на една кармична връзка?
Въпреки че има много негативи в една кармична връзка, според специалисти, тяхното предназначение е да ни научат на нещо ново. Те са тук, за да служат като уроци за душите ни, за да можем да поправим миналите наранявания. Според теорията за кармичната връзка, двамата партньори се срещат, за да разрешат проблемите помежду си. Вие можете да изберете да растете или да се разделите.
27.06.2024, 10:00 часа
413 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha