Откриха мъртъв българин в Лондон, съквартирантите му живеели с трупа дни наред

Откриха мъртъв българин в Лондон, съквартирантите му живеели с трупа дни наред Млад мъж бе открит мъртъв в Лондон. По предварителна информация, мъжът е от Варна, на 41 години. 
Случаят е от вчера. Днес полицията разкри ужасяващи подробности. 
Тялото на младия мъж е намерено от негов съквартирант в къща в северната част на града. По време на огледа на тялото от пристигналия на място екип на полицията се установява ужасяващ факт - 41-годишният мъж е починал поне 2-3 дни преди да бъде намерен. 
В сряда, след като момчето отново не отива на работа, неговият работодател решава да звънне на телефона, който варненецът е оставил за спешни случаи, а именно този на неговия хазяин. Малко пред 11 часа, едно от момчетата, които живеят с него, влиза в стаята му и открива трупа. Няколко часа по-късно съквартирантите разбират кошмарна подробност - че са живели няколко дни с мъртвия, без дори да разберат.
След оглед на тялото, то е закарано за аутопсия в Съдебна медицина. За сега няма данни за следи от насилствена смърт. Вероятната причина е злоупотреба със забранени субстанции.
20.06.2024, 16:45 часа
1049 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha