Драма във Враца! Вдигнаха за "Пирогов" момиченцето, което скочи от 3-ия етаж

Драма във Враца! Вдигнаха за "Пирогов" момиченцето, което скочи от 3-ия етаж За „Пирогов“ е вдигнато детето, което скочи от 3-ия етаж на дома си във Враца, научи агенция BulNews.

Ужасяващ инцидент! Дете падна от третия етаж на дома си във Враца, линейка лети към болницата /снимки/

Освен счупения на две места крак, се оказва, че тазът на момиченцето също е потрошен. Към момента няма опасност за живота на детето, но при подобно падане е много възможно впоследствие да се появяват други усложнения. Това е била причината медиците във Враца да вземат решение момиченцето да бъде откарано в софийската болница.
Получените травми показват, че детето най-вероятно е скочило от 3-ия етаж, тъй като няма наранявания по главата, каквито би следвало да се появят, ако е паднало неволно от такава височина.

Новина в развитие! Черна прокоба тeгне над семейството на падналото дете във Враца

По случая работят от Държавна агенция за закрила на детето. Вече има образувано досъдебно производство, което е по чл. 182, ал 1 от Наказателния кодекс, според който „родител или настойник, който остави лице, намиращо се под родителски грижи или настойничество, без надзор и достатъчна грижа и с това създаде опасност за неговото физическо, душевно или морално развитие, се наказва с лишаване от свобода до три години, както и с обществено порицание“.
20.06.2024, 13:59 часа
8390 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha