Нагла измама! „Билла“ във Враца цака клиенти с цените /доказателства/

Нагла измама! „Билла“ във Враца цака клиенти с цените /доказателства/ Нагла измама в „Билла“ във Враца разкри опарен клиент пред агенция BulNews. 
Врачанин алармира, че е бил преметнат в обекта в квартал „Медковец“ в града. Преди дни мъжът си купил кашкавал „Дряново“. На опаковката пишело, че цената за разфасовката от половин килограм е 7 лева. Мъжът отишъл на касата, но при маркирането се оказало, че цената е с близо 2 лева отгоре – 8.95 лева. 
Клиентът потърсил от служителите обяснение за разминаването. От там му обяснили, че кашкавалът е бил на промоция допреди дни, но вече не е. По тази причина той трябвало да си плати цената, която разбрал на касата, а не тази, отбелязана на стоката.
Все пак врачанинът си купил продукта. Той обаче се свърза с медията ни, за да дадем гласност на проблема. Ясно е, че някои хора не са за 2-та лева, но в магазина пазаруват много възрастни хора с ниски пенсии. Така някой, отброил точно 7 лева за хранителната стока, може да се прибере у дома си гладен, заради далаверите на хипермаркета. 
Това не е единичен случай, споделя още гневният врачанин. Честа практика в хипермаркетите е да има разминавания в цените, фалшиви промоции и какви ли не нелоялни практики. 
Редно е компетентните органи да се самосезират и да попречат на големите вериги да лъжат по подобен нагъл начин клиентите си. 
21.05.2024, 08:50 часа
5127 3
Коментари

Искаме да ни лъжат

22.05.2024, 07:50 часа
За да има за какво да ревем. Следващия път зарежи количката на касата и опашката да те последва. Докато си плащате, дори когато ви лъжат, те нямат мотивация да спрат.

Sashi prashi

21.05.2024, 10:58 часа
tva vajno li e za grada?

Не мислят

21.05.2024, 10:20 часа
Вместо да го върне, той си го е платил и взел вкъщи. Няма да се оправим по този начин.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha