Живот в страх! Психично болен мъж отново тормози цял квартал на Враца, хората молят за помощ

Живот в страх! Психично болен мъж отново тормози цял квартал на Враца, хората молят за помощ

Мъж с психични проблеми, който тормозеше хора във Враца, след 6 месеца принудително лечение, отново е пуснат на свобода, съобщава NOVA. Продавачите в магазините в ж.к. "Дъбника" твърдят, че се страхуват от него, защото постоянно влиза пиян. Съседите му не могат да спят по цели нощи от крясъци и заплахи. Един от комшиите дори е със счупени зъби след нападение. След всички тези нападения, реакция от страна на институциите няма.
Припомняме, че в средата на октомври ви съобщихме за психично болния Петър, живеещ в блок №22 в Комплекса. Тогава в редакцията ни пристигна домоуправителката на входа, в който той живее - Лидия Лазарова. Жената разказа пред наш репортер за целия психически и физически тормоз, който тя и съседите ѝ търпят от Петър и помоли компетентните институции за помощ.

Терор! Агресивен психично болен мъж подлуди цял квартал във Враца /снимки/

Два дни след нашия материал, психично болният мъж бе прибран в специализирано заведение.

Ефектът BulNews! Прибраха психично болния мъж от Враца, който подлуди цял квартал

Сега обаче, 6 месеца по-късно, той отново е пуснат на свобода и тормозът от негова страна започнал отново.
„Моля общината, полицията и Прокуратурата да направят нещо преди да се е стигнало до убийство. Настойник на мъжа е майка му. Тя е дала показания, че той е неадекватен, неконтролируем и не може да се грижи за него”, коментира домоуправителят на входа Лидия Лазарова, в който живее психично болният Петър.
„Всеки ден пие, иска цигари от хората, като му свършат парите започва да ги тормози”, обясни шофьор на такси, който е бил нападнат от мъжа.

13.05.2024, 08:50 часа
7712 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha