Летен пленер "Усмихнато лято" събра десетки деца в Спанчевци /снимки/

Летен пленер "Усмихнато лято" събра десетки деца в Спанчевци /снимки/ На 12-ти август се проведе еднодневен летен пленер „Усмихнато лято“ във вършечкото село Спанчевци.
Тя се провежда ежегодно по инициатива на кмета Емил Иванов, тъй като там се произвеждат детски бои, а и курортното селище е пълно с малчугани през лятото. И тази година центърът на селото бе по-пъстър отвсякога, наситен с живот, детски смях, рисунки, песни, танци, игри и изпълнени с умиление очи, очите на бабите и родителите, които се радваха при вида на щастливите си деца и внуци. Малчуганите рисуваха смело, оставяха следи от ръчичките си, оцветяваха любимите герой, пресъздаваха космоса, природата и всичко онова, което е мило за тях. Картините на малките художници бяха пълни с цветове, магия и любов.
Освен рисуване, децата се забавляваха с аниматор и игри. За радост на всички малката Виктория и Рафаела изпяха по една народна песен. Всички художници получиха подаръци и лакомства.
За тях кметство Спанчевци искренно благодари на инж. Иван Лазаров – кмет на община Вършец, Венцислав Радевски, Иван Андров, Вътко Маринов, Огнян Александров,  Румен Атанасов и Диана Върганова.  
14.08.2023, 12:08 часа
496 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha