МВР потвърди новината на BulNews за катастрофата с „Мерцедес“ на възлов булевард във Враца

МВР потвърди новината на BulNews за катастрофата с „Мерцедес“ на възлов булевард във Враца От полицията излязоха с официална информация за катастрофата в дърво на възлов булевард във Враца.
Както вчера медията ни съобщи жена е размазала „Мерцедес“-а си в дърво на един от най-натоварените булеварди в града под Околчица.
Инцидентът е станал малко преди 11 часа във фаталния петък, 13-ти. 40-годишна местна жителка се движила по ул. „Козлодуйски бряг“ и на кръстовището се включила към движението по бул. "Васил Кънчов" в посока към автогарата, когато изгубила контрол над возилото. Дамата не успяла да удържи колата при завоя и се забила в бордюр, след което се врязала в крайпътно дърво. Минути след пътностранспортния инцидент на местопроизшествието пристигнала линейка, която транспортирала шофьорката в спешния център. Жената била с окървавена глава, но без сериозни травми. След преглед в центъра за спешна помощ, жената е освободена за домашно лечение.
Шофьорката е изпробвана за алкохолс дрегер, като уредът е отчел отрицателен резултат.
При удара е размазана предна дясна част на автомобила. Сблъсъкът е бил толкова силен, че двата предни аербега са се отворили. При произшествието са гръмнали гумите от дясната част на немското возило. Свидетел на инцидента е напръскал колата с пожарогасител, за да не се възпламени.

 
14.12.2019, 09:27 часа
3369 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha