Братът на бит циганин от Габаре се оплака от системен тормоз от свой съселянин

Братът на бит циганин от Габаре се оплака от системен тормоз от свой съселянин Братът на бит циганин от врачанското село Габаре се оплака в редакцията на агенция BulNews от системен тормоз от свой съселянин. Потърпевшият е Ангел Георгиев, брат на 41-годишния Цветан, който в началото на месеца бе брутално пребит от баща и син от същото село. 

Зверство! Баща и син пребиха брутално с метална тръба мъж във Врачанско /снимки/

Оказва се, че вместо нападенията и заплахите над ромската фамилия да престанат заради започналото разследване, бащата и синът - Веселин и Йоско, продължават до тормозят съселяните си. 
По думите на Ангел през последния месец Веско прекрачил всякакви граници. 
„Стигна се до там, че в началото на седмицата се опита да ме прегази с колата си пред магазина в центъра на селото. Тогава бях с децата си и едвам се отървахме. На следващия ден отново ме срещна и извади незаконен пистолет срещу мен, но отново успях да избягам. В момента във фамилията живеем в истински ужас и се страхуваме да излезем от домовете си“, разказва Ангел.
Заплахите срещу него от страна на Веселин Ангел си обяснява с редицата жалби, които е подал срещу него за насилие и тормоз. Въпреки действията от страна на агресивния си съселянин, тормозеният мъж не се е отказал да търси правосъдие и в сряда подал жалба и в прокуратурата в Бяла Слатина. 
Ангел се надява властите да вземат спешни мерки срещу Веселин, за да могат той и роднините му да не се страхуват да заведат децата си на училище или да отидат до магазина за храна.

 
19.04.2019, 08:24 часа
9785 1
Коментари

Трактора

19.04.2019, 10:57 часа
Няма цигани, няма българи - дерибейте в селата трябва да са в кауша и да не тормозят хората. 100% побойниците са местните арендатори. Обикновенно в селата от северозапада земеделските мафиоти се изживяват като султани.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha