Публикация на BulNews.bg смени шефа на полицията във Вършец /скандалните снимки/

Публикация на BulNews.bg смени шефа на полицията във Вършец /скандалните снимки/ Публикация на информационна агенция BulNews.bg стана причина за смяната на шефа на Районното управление на МВР във Вършец Иван Антонов. От днес на негово място е назначен Димитър Мишонов /на снимката/.
Припомняме, че до рокадата се стигна, след разследване заради материал на медията ни, който съдържаше скандални кадри на Иван Антонов и криминално проявени от същия град, които бяха на една маса и очевидно са в отлични отношения. Началникът на отдел „Разследване“ в областната дирекция на полицията в Монтана комисар Анна Янкова поиска да предоставим снимките от материала. Още тогава BulNews.bg прогнозира, че Антонов ще бъде свален от поста.
Новият началник на Районното управление на МВР Димитър Мишонов работи в системата на МВР от 2003 година. Завършил е академията на МВР в София със специалност "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред". Работил е в ОД на МВР във Враца и в районното управление на МВР във Вършец. Седем пъти е награждаван за постигнати високи резултати в служебната дейност. 
11.05.2017, 17:15 часа
12743 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha