Драма! Загиналата Йовка оставя две сирачета

Драма! Загиналата Йовка оставя две сирачета 30-годишната Йовка Р., която загина във вторник при пожар във видинското село Подгоре, оставя две сирачета, научи BulNews.bg.
Припомняме, че трупът на младата жена беше открит силно обгорял в една от стаите на дома й. След оглед на мястото станало ясно, че пожарът е тръгнал от печка на дърва. Последвал адски взрив, който буквално помел две от стаите на къщата. Йовка издъхнала, а мъжът, с който живеела на семейни начала – Валентин Лазаров на 23 г., е в болницата с втора степен изгаряния.
Вчера официално от МВР-Видин съобщиха, че за изясняване на случая е бил задържан бащата на Валентин – 43-годишният Лозан. В медийното пространство се появиха версии, че пожарът и последвалият взрив са били отмъщение за забранената любов между Йовка и Валентин. Младата жена е била българка, а приятелят й – от ромски произход.
Кметът на село Подгоре Илия Иванов беше категоричен, че случаят е нещастен инцидент. По думите му, трагедията е станала при опит да бъде разпалена печката с туба бензин. Валентин и Лозан заедно се опитвали да загасят пламъците, докато дойдат пожарникарите. По-възрастният мъж е бил прибран само за разпит, тъй като не е бил пострадал сериозно, а след това е бил освободен. 
29.09.2016, 09:48 часа
7413 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha