Игрите от Egypt Quest Dice VIP носят тръпката, която търсиш

Игрите от Egypt Quest Dice VIP носят тръпката, която търсиш Хубави игри и силни емоции - това е рецептата на специалния режим Egypt Quest Dice VIP, който може да бъде открит ексклузивно в уебсайта, чието рекламно лице е най-великият български футболист на всички времена Христо Стоичков.
Стартирайки режима Egypt Quest Dice VIP, който ще познаете чрез специалното жълто зарче, можете да влезете в битка за един от четирите гранд приза, украсяващи игрите, а именно - платинен, златен, сребърен и бронзов.
Всяка една от четирите награди е от прогресивен тип, което означава, че докато не бъдат спечелени, тяхната стойност нараства.
Сайтът, който е спонсор на родните грандове ЦСКА, Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив пояснява, че за да бъде участието на потребителите квалифициращо, те следва да играят следните игри: Dice of Ra EQ, Burning Dice EQ, 20 Super Dice EQ, Halloween Dice EQ, Brilliant Dice EQ и Egypt Dice EQ. 
Те лесно се различават чрез двете букви EQ и не могат да бъдат объркани. Игрите са тип слотове и са разработени от добре познатия български провайдър на iGaming софтуер Amusnet.
Така всеки, който реши да изпробва късмета си, може да бъде избран на случаен принцип и да достигне до един от четирите приза. Това е само един от подобните режими, които могат да бъдат изпробвани в сайта, където се предлага впечатляващо разнообразие и различни възможности от това естество.
Уебсайтът напомня на всички, че хазартните игри могат да служат единствено за забавление. Те не бива да се приемат като средство за постигане на финансови цели.
24.10.2024, 16:12 часа
321 1
Коментари

Сикрет Сървис

24.10.2024, 20:24 часа
Всички, дето купуват за Пееффски да мажат обилно с вазелин :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha