Пиратският спектакъл „Пълен напред“ на Врачанския театър отплава на първото си турне

Пиратският спектакъл „Пълен напред“ на Врачанския театър отплава на първото си турне След успешната си премиера през септември, пиратският спектакъл "Пълен напред" на Драматично-куклен театър- Враца се отправя на своето първо турне. Днес, 9 октомври, корабът на приключенията ще „акостира“ в Оряхово, където ще се състоят две представления със съдействието на кмета на града Росен Добрев, който активно подкрепя културните събития в региона.
На 10 октомври, четвъртък, пиратската приказка за деца и възрастни ще гостува във Вършец, на 11 октомври- петък, в Козлодуй, а на 17 октомври, четвъртък, в Мизия. Финалната спирка на октомврийското турне на „Пълен напред“ ще бъде на 27-ми октомври, неделя, в София, на сцената на театър "Сълза и смях".
Семейният спектакъл „Пълен напред“ от Теодора Попова-Лазарова с режисьор Йелена Джорджевич е вълнуващо морско приключение, което носи силно послание за истинското приятелство и неговата безценна стойност. В постановката участват талантливите актьори Борислав Сарафанов, Ивайло Вълчев, Станислав Дойнов, Петър Горанов и Владинела Кацарска. 
09.10.2024, 14:15 часа
172 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha