Обявиха конкурс за нов билборд на Община Мизия

Обявиха конкурс за нов билборд на Община Мизия По повод 55-годишнината на град Мизия, от общината обявяват конкурс за концепция и визия на нов билборд, който ще посреща жителите и гостите на входа на града. 
Конкурсът е за създаване на нова визия на билборда, която да символизира общината и нейния туристически потенциал. Целта на конкурса е утвърждаване на бранда на Мизия и повишаване на разпознаваемостта на общината на туристическия пазар.
Условията са билбордът да рекламира Мизия по модерен и креативен начин, като знаците на общината и знакови за общината културни и исторически обекти трябва да бъдат включени във визията. 
В конкурса могат да участват всички пълнолетни български физически и/или юридически лица.
Кандидатите трябва да представят следните документи:
- Заявление за участие в конкурса;
- Кратко представяне на автора или екипа, който е разработил проекта;
- Собственоръчно попълнена и подписана декларация (по образец), удостоверяваща съгласие с условията на конкурса, авторството на идейния проект и уверение, че проектът или части от него не са използвани преди това по други поводи.
Декларацията може да откриете ТУК.
Всеки участник може да подаде едно предложение за авторски и оригинален проект на билборд, като използва предпочитана от него техника, която да съдържа стилизирана информация за община Мизия и асоциира текстово, графично и цветово туристическите дадености на общината. 
Проектът трябва да е придружен и от кратко текстово описание – идея, послание в текстови формат и основни технически характеристики.
Проектите, заедно с посочените документи, се представят в запечатан непрозрачен плик, върху който се отбелязват предметът на конкурса и името на участника в деловодството на Община Мизия в срок до 01.12.2024г., или да бъдат изпратени на адрес гр. Мизия, ПК 3330, ул. „Георги Димитров“ №25-27, в същия срок. 
Победителят в конкурса ще получи специалната награда на Община Мизия!
03.10.2024, 15:45 часа
222 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha