Стотици врачани се докоснаха до парния локомотив с царски вагони /снимки/

Стотици врачани се докоснаха до парния локомотив с царски вагони /снимки/ В празничния 22 септември стотици жители и гости на Враца посрещнаха автентичен влак с парен локомотив и царски вагони, съобщиха от общината.
Програмата на Национален съюз “Единение” продължи с възстановка на събитията около обявяването на Независимостта, а пред паметника на загиналите войни бе прочетен Манифестът на Независимостта!
Председателят на Сдружение “Обединени Балкани” д-р Андрей Маринков благодари за топлото посрещане и призова присъстващите да пазят заветите на предците ни.
Кметът Калин Каменов приветства НС “Единение” за родолюбивата инициатива. “Независимостта означава да пазиш и да обичаш родината, а не да мразиш! Днес всеки от нас трябва да се замисли с какво допринася за развитието на общия ни дом и какъв пример дава на децата си! Трябва да сме горди и да осъзнаем, че само и единствено от нас зависи в каква държава ще живеем! Крайно време е да се отърсим от апатията, да спрем да търсим вината в другите, да се обединим и заедно да следваме заветите на предците ни! Дължим го на нашите деца! Честит празник! Да живее България!” - каза още Каменов.
23.09.2024, 09:25 часа
445 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha